torstai 20. syyskuuta 2007

Koti-isän koti


Kaikki tapahtui niin nopeasti. Muutimme takaisin Suomeen keskelle orastavaa kevättä. Takana oli työskentelyä muutama vuosi ulkomailla ja tuliaisina maailman ihanin lapsi, Viivi. Muutimme tavarat vanhaan asuntoomme ja vietimme aikaa kavereiden ja sukulaisten parissa. Oli mukava olla taas Suomessa.

Aloitin työt juuri sopivasti vähän ennen kesälomia. Vaimo jäi Viivin kanssa kotiin. Olin aiemmin luvannut vaimolleni, että jos hän löytää hyviä töitä, niin tulen mukana minne päin maailmaa tahansa ja voin jäädä lapsen kanssa kotiin. Sitten napsahti. Belgian Bryggestä aukesi työpaikka. Mietittiin asiaa muutama sekunti ja päätettiin lähteä. Oltiinhan me ehditty asua Suomessa jo melkein puoli vuotta ;)

Osa kodin tavaroista varastoon, loput autoon, asunto vuokralle ja suunta kohti Belgiaa. Seikkailu alkoi. Uusi kotikin löytyi muutaman päivän etsimisen jälkeen ja kaikki oli valmista rattoista kotielämää varten. Kotimme on perinteinen Bryggeläinen 'piparkakkutalo', useamman sataa vuotta vanha kolmeen kerrokseen rakennettu kivitalo. Talot ovat kiinni toisissaan ja julkisivut ovat todella upeita.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ensteks pitää sanoa ,että kyllä näitä blogeja luetaan mutta jos ei ole mitään järkevää sanottavaa niin kannattaa olla hiljaa:) Toiseksi ,kyllä sun ruuat maistuu Viivillekin jos tyttö vähänkään on tullut vaariinsa. Hauskaa ja iloista Belgian syksyä toivottaa vaari.